TOPlist
Sledujte nás:

Pomazánka ze šprotů

Zpět
  • Autor: Vanap
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Porce: 2.00

Pomazánka z uzených šprotů s cibulkou, máslem a tatarkou

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř černý

Energetická hodnota celkem: 1882 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 10, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 941 kJ

Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Neporcované šproty zbavíme hlav a ocasů. Vložíme do vhodné nádoby a přidáme máslo, se kterým rybičky utřeme. Směs opepříme černým pepřem a dochutíme tatarskou omáčkou s feferony. Středně velkou červenou cibuli pokrájíme na drobné kousky a přidáme do pomazánky. Vše dobře promísíme a necháme odležet.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři